Μήνυση κατά Πολάκη κατέθεσε ο Γεωργιάδης. Ζητά άρση της ασυλίας του | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μήνυση κατά Πολάκη κατέθεσε ο Γεωργιάδης. Ζητά άρση της ασυλίας του

12:30 | 20/12/16
mhnysh-kata-polakh-katethese-o-gewrgiadhs-zhta-arsh-ths-asylias-toy

"Ο κ. Πολάκης έχει δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;" σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε σχετική ανάρτησή του στο twitter

Μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ την εποχή που διετέλεσε υπουργός υγείας, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωγιάδης. Φαίνεται πως αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής υπουργός υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν τις "απείρου κάλλους" και "αμίμητης αισθητικής και επιπέδου" συνομιλίες τους και εκτός της Ολομέλειας της Βουλής.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραθέτει το έγγραφο της μήνυσης και καλεί τον κ. Πολάκη να ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.
Θυμίζουμε πως την περασμένη Πέμπτη, κατά τη συζήτηση της έγκρισης της 13ης σύνταξης από την Ολομέλεια της βουλής, ο κ. Πολάκης είχε εκφράσει βαρύτατες καταγγελίες κατά του κ. Γεωργιάδη για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.
Έστελνες ραβασάκια και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον θα διορίσουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ
«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα όμως σε βαστάνε. Έστελνες ραβασάκια και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον θα διορίσουν  στο ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Ταΐζατε ένα σύστημα με τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ που έφτασε και στα 20 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζει». «Παρέα με τους δικούς σου της ΔΑΚΕ μοιράζατε ρουσφετάκια, βολέματα, γλειψίματα» πρόσθεσε.

«Να φέρεις τώρα τα ραβασάκια, αλλιώς θα κάνω μήνυση» είχε απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης καλώντας τον να μην κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία. «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι, ψεύτη, θρασύδειλε απατεώνα. Παλιοψεύταρε, Κρητίκαρε. Υποκείμενο. Αρχιγαϊδούρι» έλεγε τότε εκτός εαυτού ο κ. Γεωργιάδης.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών