ΝΔ για Σώρρα: Η κυβέρνηση να λάβει μέτρα τώρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ για Σώρρα: Η κυβέρνηση να λάβει μέτρα τώρα

13:46 | 5/1/17
nd-gia-swrra-h-kyvernhsh-na-lavei-metra-twra

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας η οποία καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την υπόθεση Σώρρα. "Η πολιτεία που αδυνατεί να υποστηρίξει τη νομιμότητα εκτρέφει Σώρρες" σημειώνει το Ποτάμι

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας την κυβέρνηση να "αφυπνιστεί για την υπόθεση Σώρρα".

Ειδικότερα, και όπως σημειώνει "η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα είναι ακόμα μια θλιβερή απόδειξη της αδυναμίας του Κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, από οποιονδήποτε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια και, πολλές φορές, την απόγνωσή τους. Η Νέα Δημοκρατία έχει από καιρό αναδείξει το θέμα, προειδοποιώντας για τις γραφικές και επικίνδυνες πτυχές του.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η Κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα, προτού να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας" και καταλήγει υπογραμμίζοντας: "Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο δεν περιλαμβάνει θαυματοποιούς. Άλλωστε, τέτοιου είδους αντιλήψεις ανέδειξαν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τις γνωστές συνέπειες για την οικονομία και την ελληνική κοινωνία".

Το Ποτάμι από την πλευρά του  αναφέρει μεταξύ άλλων πως "αν η όλη υπόθεση «Αρτέμης Σώρρας» εν ήταν τόσο επικίνδυνη, θα φάνταζε ως χοντροκομμένη φάρσα… Όταν όμως εισαγγελικός λειτουργός παραγγέλλει προκαταρκτική εξέταση κατά του διοικητή του τέως ΟΑΕΕ και νυν υποδιοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Τσακίρη, διότι δεν έκανε δεκτά τα «ομόλογα» του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται πως βασικοί θεσμοί και λειτουργίες της Πολιτείας αδυνατούν να υποστηρίξουν την κανονικότητα" και προσθέτει. "Η ελληνική κοινωνία έχει αποδειχθεί ευάλωτη στη συνωμοσιολογία, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, ειδικά μετά την εύπεπτη, αντιμνημονιακή ρητορική. Ρητορική που έστησε πολιτικές καριέρες, εγκλωβίζοντας στον παραλογισμό όσους κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος της χρεοκοπίας. Η κοινωνία αυτή, σήμερα, αφήνεται από το κράτος βορά στα νύχια επιτήδειων και αδίστακτων εκμεταλλευτών".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών