Επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Τσίπρα με τον πρόεδρό της η L’ Oreal | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Τσίπρα με τον πρόεδρό της η L’ Oreal

17:27 | 6/2/17
epibebaiwnei-th-synanthsh-tou-tsipra-me-ton-proedro-ths-h-l-oreal

Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L’ Oréal στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνει το γραφείο Τύπου 

Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L’ Oréal στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνει το γραφείο Τύπου του γαλλικού ομίλου σε απαντητικό e-mail του προς την ιστοσελίδα euro2day.gr η οποία απηύθυνε σχετικό ερώτημα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το euro2day.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L’ Oréal, Jean-Paul Agon είχε ιδιωτική συνάντηση με τον πρωθυπουργό. «Ήταν μια ιδιωτική συνάντηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν» απάντησε συγκεκριμένα εκ μέρους της L’ Oréal η Anne-Laure Richard, διευθύντρια επικοινωνίας και ΜΜΕ του ομίλου. Σημειωτέων πως ο Jean-Paul Agon χρημάτισε επί σχεδόν τέσσερα έτη επικεφαλής της L’ Oréal στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Η απάντηση της L’ Oréal επιβεβαιώνει όσα διέρρευσαν κυβερνητικές πηγές το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η ΝΔ επιχείρησε να εμφανίζει το ζήτημα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι ως μέγα σκάνδαλο. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις στη γαλλική πρωτεύουσα με τον πρόεδρο της L’ Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών