Επιμένει σε σκληρή στάση το ΔΝΤ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επιμένει σε σκληρή στάση το ΔΝΤ

20:36 | 20/2/17
epimenei-se-sklhrh-stash-to-dnt

Είναι πολύ νωρίς για συμφωνία σημειώνει το Ταμείο το οποίο προειδοποιεί πως ακόμη απαιτείται αρκετή δουλειά ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές

Αν και το Ταμείο ανακοίνωσε, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ότι επιστρέφει η αποστολή του υπό την κ. Ντέλια Βελκουλέσκου, κρατά σκληρή στάση σημειώνοντας ότι θα απαιτηθεί μεγαλύτερη πρόοδος για να γεφυρωθούν οι διαφορές.

“Χαιρετίζουμε την πρόοδο που σημείωσαν οι ελληνικές αρχές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Θεσμών σε βασικούς τομείς. Σε αυτή τη βάση, έχουμε συμφωνήσει να στείλει την Αποστολή (στην Αθήνα)” αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: “Θα απαιτηθεί μεγαλύτερη πρόοδος για να γεφυρωθούν οι διαφορές σε άλλα σημαντικά ζητήματα, και είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη συμφωνίας staff agreement)κατά τη διάρκεια αυτής της Αποστολής”.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Μιχάλη Ιγνατίου, οι θέσεις του ΔΝΤ δεν άλλαξαν ούτε στη σημερινή συνεδρίαση και αυτό κατέστησε σαφές ο διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πολ Τόμσεν που παραβρέθηκε στο Eurogroup με την κ. Βελκουλέσκου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών