Μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν

01:25 | 9/3/17
monomaxia-tsipra-mhtsotakh-sto-twitter-meta-ton-apokleismo-ths-pari

"Η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές", έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, o οποίος είχε προβλέψει κατάκτηση του τροπαίου από τη γαλλική ομάδα. Με ΕΛΣΤΑΤ απάντησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

Η επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League και ενώ στο πρώτο ματς είχε χάσει 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, άφησε άφωνο τον πλανήτη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 6-1, βάζοντας 3 γκολ στα τελευταία λεπτά και πέρα από το ότι έγραψε ιστορία, έδωσε και την ευκαιρία στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να πικάρει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές", έγραψε ο πρωθυπουργός.
Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης, είχε προβλέψει ότι η Παρί θα πάρει φέτος το τρόπαιο.

Όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός για τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα Social Media, δεν άφησε αναπάντητο το Tweet του πρωθυπουργού.
"Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...", έγραψε αναφερόμενος στα στοιχεία για ύφεση στο τέταρτο τρίμηνο του 2016, που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε για αλλαγή σελίδας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών