Μητσοτάκης: Συμφωνία αλήθειας για φρένο στην υπερφορολόγηση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Συμφωνία αλήθειας για φρένο στην υπερφορολόγηση

15:39 | 11/4/17
Μητσοτάκης: Συμφωνία αλήθειας για φρένο στην υπερφορολόγηση

Με τους προέδρους του ΤΕΕ Γ.Στασινό, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κ.Κόλλια, του ΠΙΣ Μ.Βλασταράκο και του ΔΣΑ Γ. Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και συζήτησε για φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα - Τι υποσχέθηκε

Η φορολόγηση βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Προέδρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γ. Στασινό, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κ. Κόλλια, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μ. Βλασταράκο και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Παπαδόπουλο.

Συζητήθηκαν ειδικότερα οι συνθήκες ασφυξίας στην πραγματική οικονομία, η υπερφορολόγηση και οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που οδηγούν στο κλείσιμο χιλιάδες «μπλοκάκια» και στη μετανάστευση ικανό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τις προτάσεις των επιστημονικών φορέων και επανέλαβε τη δέσμευσή του για μια Συμφωνία Αλήθειας, που θα βάζει φρένο στην υπερφορολόγηση. Το Κράτος να επιβάλλει λιγότερους φόρους και εισφορές και οι φορολογούμενοι να δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και να είναι συνεπείς σε λογικές φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις. Έτσι ώστε όλοι μαζί - Κράτος, πολίτες και αγορά - ενωμένοι, όχι διχασμένοι, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών