Καμμένος: «Για πρώτη φορά μετά τον Κοσκωτά η ΝΔ ταυτίζεται τόσο πολύ με έναν επιχειρηματία» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καμμένος: «Για πρώτη φορά μετά τον Κοσκωτά η ΝΔ ταυτίζεται τόσο πολύ με έναν επιχειρηματία»

18:29 | 26/6/17

Στην επίκαιρη ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη απαντά ο Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής, με τις πληροφορίες να θέλουν τον υπουργό Άμυνας να φέρνει νέα στοιχεία στο «φως» για την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση στις 20 Ιουνίου ερώτηση με θέμα: Επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη.

«Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου.

Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Ο κ. Π. Καμμένος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη; Αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους;» σημειώνεται στην ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη.



πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών