Διήμερο Παγκορινθιακό Προσκύνημα στην Τήνο (φώτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Διήμερο Παγκορινθιακό Προσκύνημα στην Τήνο (φώτο)

21:51 | 4/7/17

Δείτε φωτογραφίες

Με επί κεφαλής τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο και με την συμμετοχή πολλών Ιερέων πραγματοποιείται από χθες 3 Ιουλίου 2017, το καθιερωμένο πλέον διήμερο Παγκορινθιακό προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη και τα λοιπά σεβάσματα της Ιεράς Νήσου Τήνου και κατ’ αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνονται οι ετήσιες Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου
προστάτου και πολιούχου Κορίνθου υπό την επωνυμία «ΙΑ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ», που ειδικά εφέτος διεξήχθησαν με πολλή χάρη και πλούσια ευλογία παρά του Αποστόλου των Εθνών Αγίου Παύλου και της Παναγίας της Παραμυθίας, αντίγραφο της οποίας εκόμισε εξ Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής Βατοπαιδίου στην Ιερά Μητρόπολή μας, ως και με την υψηλή παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του β’.

Το παρών έδωσαν από την Κορινθία πολλοί πιστοί και μεταξύ αυτών και ο γιατρός Αναστάσιος Γκιολής. Τον ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες που μας εστειλε απο το νησί της Μεγαλόχαρης.






Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών