Μητσοτάκης: Πολιτική παράγκα οι Τσίπρας-Καμμένος, καταλύουν το κράτος δικαίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Πολιτική παράγκα οι Τσίπρας-Καμμένος, καταλύουν το κράτος δικαίου

18:56 | 12/7/17

Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για την πολιτική κάλυψη σε Καμμένο - Σφοδρή επίθεση για τη Βασιλική Θάνου, κάνοντας λόγο για «σχέδια καθεστωτικού χαρακτήρα» και απειλές για τη δημοκρατία - Στήριξη στους δικαστές - Εξήγγειλε ανοιχτό συνέδριο θέσεων στο τέλος του χρόνου - Τα εσωκομματικά μηνύματα Μητσοτάκη στην ΠΕ

Μετωπική επίθεση για τη θεσμική λειτουργία της κυβέρνησης και των κρατικών θεσμών εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγγέλλοντας «σχέδια καθεστωτικού χαρακτήρα» από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με σκληρά λόγια για την Βασιλική Θάνου σημειώνοντας ότι «η μέχρι πριν λίγες ημέρες Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ανέλαβε καθήκοντα κυβερνητικού στελέχους ως νομική σύμβουλος στον πρωθυπουργό. Προφανώς όχι για βιοποριστικούς λόγους». «Δεν τηρήθηκαν ούτε τα στοιχειώδη θεσμικά προσχήματα και επιβεβαιώθηκε ο ρόλος καθενός» είπε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι τις προηγούμενες μέρες «εμείς αποφύγαμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα παρά τις καταγγελίες τις οποίες λαμβάναμε».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών