Π. Ρήγας: 'Απαράδεκτη η ευρωπαϊκή παρέμβαση για Γεωργίου' | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Π. Ρήγας: 'Απαράδεκτη η ευρωπαϊκή παρέμβαση για Γεωργίου'

14:20 | 4/8/17

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην παρέμβαση της Κομισιόν για τη δικαστική απόφαση στην υπόθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, στη συζήτηση περί σημαιοφόρων και στο άσυλο στα πανεπιστήμια

«Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Τέτοιες παρεμβάσεις είναι απαράδεκτες» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Αντίμετρα" στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υπόθεση Γεωργίου, με την οποία τάχθηκε υπέρ του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και άφησε αιχμές για την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε ποινή φυλάκισης δυο ετών για τα στατιστικά στοιχεία .

«Ας σκεφτούν οι ίδιοι τι θα έκαναν εάν η Ελλάδα έκανε παρέμβαση για δικά τους θέματα» είπε.

Για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ με αφορμή το θέμα των σημαιοφόρων, σημείωσε ότι η συνεργασία είναι καλή και πρόσθεσε ότι στελέχη των ΑΝΕΛ είναι κοντά στην άποψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το πανεπιστημιακό άσυλο, είπε ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να συνδέεται και με την αγορά εργασίας και να είναι ο χώρος που ο νέος θα παίρνει τα εφόδια για να προχωρήσει αυτοδύναμος τη ζωή του.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών