Αγρίνιο: Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» το …παιχνίδι με τη ναφθαλίνη στα σχολεία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αγρίνιο: Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» το …παιχνίδι με τη ναφθαλίνη στα σχολεία

10:49 | 16/10/17

Στο 6ο Γυμνάσιο έριξαν σήμερα

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο με τις ρίψεις ναφθαλίνης στα σχολεία του Αγρινίου, που έχει κάνει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και την Αστυνομία να σηκώσουν τα χέρια…

Η επικίνδυνη «μόδα» ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου ως… τακτική ορισμένων μαθητών για να μην κάνουν μάθημα. Αντί, όμως, το φαινόμενο να «ξεφουσκώσει» αυτό πήρε διαστάσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί πάνω από δέκα παρόμοια περιστατικά.

Μάλιστα, μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της πόλης, μετά την «επίθεση» στο σχολείο της ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη για ένα 24ωρο. Η κοπέλα είχε εισπνεύσει την ναφθαλίνη, με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση. Όπως μάλιστα κατήγγειλαν οι γονείς της μαθήτριας, την ίδια μέρα με αντίστοιχα συμπτώματα που προκλήθηκαν από ναφθαλίνη, μεταφέρθηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές από το ίδιο σχολικό συγκρότημα στο νοσοκομείο.

Σήμερα καταγράφτηκε νέο κρούσμα σε ένα ακόμη σχολείο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο 6ο Λύκειο, όπου ανάλογο κρούσμα είχε σημειωθεί και πριν από λίγες μέρες.

Η διεύθυνση του σχολείου αναμένεται να προβεί σε μηνύσεις και να σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο εάν θα γίνουν μαθήματα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών