Βουλή: Εμπάργκο της αντιπολίτευσης σε αμυντικές συμβάσεις ελέω Καμμένου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βουλή: Εμπάργκο της αντιπολίτευσης σε αμυντικές συμβάσεις ελέω Καμμένου

17:11 | 12/12/17

Η ΝΔ, η ΔΗ.ΣΥ και το Ποτάμι δήλωσαν «παρών» σε δύο νέες διακρατικές συμφωνίες στην επιτροπή Εξοπλισμών λόγω της αντιπαράθεσης με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο

Αποστάσεις από δύο νέες διακρατικές συμβάσεις για την άμυνα της χώρας πήραν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τα κόμματα της αντιπολίτευσης λόγω της αντιπαράθεσής τους με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι δεν στήριξαν – σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση – δύο διακρατικές συμφωνίες για την αγορά ελικοπτέρων από τις ΗΠΑ και την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Αργεντινή. Ως αιτία προέβαλαν την αντιπαράθεση τους με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στον απόηχο της υπόθεσης για τη Σαουδική Αραβία.Οι βουλευτές των τριών κομμάτων κατήγγειλαν ΄μάλιστα ότι πλέον δεν έχουν «εμπιστοσύνη» στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος καταλόγισε στον κ. Καμμένο ότι έριξε «λάσπη στον ανεμιστήρα» όταν υποστήριξε ότι έφτασαν ελληνικές σφαίρες στο ISIS επί υπουργίας της Φώφης Γεννηματά. «Σταματήστε τη λάσπη και τη συκοφαντία» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος απευθυνόμενος στο υπουργείο Άμυνας.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών