Στην Ελλάδα η Σκα Κέλερ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στην Ελλάδα η Σκα Κέλερ

13:59 | 16/3/18

Η συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων θα συμμετάσχει στη διήμερη συνάντηση των Ευρωπαίων Πρασίνων, της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα η ευρωβουλευτής των Γερμανών Πράσινων και συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία, Σκα Κέλερ.

Αύριο το πρωί, στις 11, θα έχει συνάντηση με τους Οικολόγους Πράσινους στα γραφεία του κόμματος, στην οποία θα συμμετέχουν η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς, μέλη των Θεματικών Ομάδων Ενέργειας και Διεθνών των Οικολόγων Πράσινων και μέλη από πανελλαδικά κινήματα ενάντια στις εξορύξεις. Τα ζητήματα που θα συζητηθούν θα αφορούν κυρίως στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, στο μεταναστευτικό και στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, έπειτα και από την πρόσφατη επίθεση στην Πράσινη Ευρωβουλευτή κατά την επίσκεψή της στην Βουλγαρία.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σκα Κέλερ θα απευθύνει ομιλία στην διήμερη συνάντηση για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης και την προοπτική της ενωτικής δράσης των προοδευτικών δυνάμεων, που πραγματοποιείται στις 16 και 17 Μαρτίου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών και εκπροσώπων κομμάτων και δεξαμενών σκέψης των Ευρωπαίων Πρασίνων, της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών