Η αφιέρωση των παικτών της ΑΕΚ στον Δημήτρη Κούκλατζη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η αφιέρωση των παικτών της ΑΕΚ στον Δημήτρη Κούκλατζη

15:37 | 5/4/18

Η φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της Ένωσης στην οικογένεια του Έλληνα στρατιωτικού

Παρά το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το γεγονός ότι στο πρόσφατο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επιβλήθηκαν με 3-0 και έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση
του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, εντούτοις δεν ξέχασαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, ο Δημήτρης Κούκλατζης, είναι φανατικός οπαδός της Ένωσης και πολλές φορές έχει κάνει τη διαδρομή Ορεστιάδα-Αθήνα και επιστροφή, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Στον «δικέφαλο» έστειλαν και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών στην οικογένεια του Έλληνα στρατιωτικού, η οποία έχει πάνω της τη φράση «Σύντομα μαζί μας». Η ιστοσελίδα evros-news.gr παρουσιάζει το δώρο των ανθρώπων της ΑΕΚ στον Δημήτρη Κούκλατζη, ενώ αναφέρει πως είναι άγνωστο εάν η οικογένειά του θα πάρει μαζί της τη φανέλα στο προγραμματισμένο επισκεπτήριο στην Αδριανούπολη, για να του τη δείξει και να τονωθεί η ψυχολογία του, ή εάν θα του αναφερθεί απλώς πως η αγαπημένη του ομάδα είναι στο πλευρό του με την κίνηση αυτή.


πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών