Απανωτά κρούσματα δηλητηρίασης σκύλων σε Αχαΐα και Ηλεία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Απανωτά κρούσματα δηλητηρίασης σκύλων σε Αχαΐα και Ηλεία

12:24 | 20/5/18

Συνελήφθη και 38χρονος που δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας των τετράποδών του   

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα θανάτωσης σκύλων με δηλητηριασμένη τροφή, αλλά και κακοποίησής τους, στην περιοχή της Αχαϊας και της Ηλείας.

Τα τελευταία 24ωρα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι δηλητηρήσαν σκυλιά, ενώ συνελήφθη και ένας 38χρονος ο οποίος δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας για τα τρία σκυλιά του.

Ειδικότερα:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, θανάτωσε ένα αδέσποτο σκύλο παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή, ενώ παράλληλα με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε να δηλητηριάσει ακόμη έναν.

Εν τω εταξύ, συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Παναγοπούλα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 38χρονος, διότι διατηρούσε τρία ζώα συντροφιάς (σκύλους) στην αυλή της οικίας του, μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας τους.

Τέλος, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες τα ξημερώματα στην Λαμπεία Αρχαίας Ολυμπίας  θανάτωσε δύο σκύλους 57χρονης, παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή.

πηγη

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών