Μαξίμου: Εθνικά επικίνδυνη η δημιουργία θέματος εκ του μη όντος με την Αλβανία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μαξίμου: Εθνικά επικίνδυνη η δημιουργία θέματος εκ του μη όντος με την Αλβανία

14:12 | 13/7/18

Πηγές του μεγάρου Μαξίμου εξαπολύουν πυρά κατά της εθνικά επικίνδυνης στάσης της αντιπολίτευσης με αφορμή τη δήλωση του Επιτρόπου Χαν

«Αφού η ΝΔ και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ της εκτέθηκαν διεθνώς με την προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας άστοχης διατύπωσης του Επιτρόπου Χαν, που διευκρινίστηκε ότι αναφερόταν
στην ΑΟΖ, τώρα επιδίδονται σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας», σημειώνουν πηγές του μεγάρου Μαξίμου, αναφερόμενες σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Η σπουδή ορισμένων να δημιουργήσουν εκ νέου θέμα εκ του μη όντος για τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, θα ήταν αξιοθρήνητη εάν δεν ήταν εθνικά επικίνδυνη» συνεχίζουν και τονίζουν ότι «αφού η ΝΔ και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ της εκτέθηκαν διεθνώς με την προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας άστοχης διατύπωσης του Επιτρόπου Χαν, που διευκρινίστηκε ότι αναφερόταν στην ΑΟΖ, τώρα επιδίδονται σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Παράλληλα, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι «η αποστροφή του πρωθυπουργού στο ζήτημα των συνόρων με την Αλβανία αναφέρεται στο θέμα της συντήρησης των πυραμίδων στα υφιστάμενα σύνορα με τη γειτονική χώρα. Και η γελοιότητα έχει τα όριά της».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών