Μυστήριος θάνατος πρώην μοντέλου του Playboy - Το ανατριχιαστικό και 'προφητικό' tweet | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μυστήριος θάνατος πρώην μοντέλου του Playboy - Το ανατριχιαστικό και 'προφητικό' tweet

17:10 | 27/2/19

Πρώην μοντέλο του Playboy και παίκτρια του Big Brother βρέθηκε νεκρή μετά από ξέφρενο πάρτυ. Η Natacha Jaitt είχε "προβλέψει" τον θάνατό της μέσω ενός tweet που δημιουργεί ερωτήματα

Η 41χρονη Natacha Jaitt, πρώην "κουνελάκι" του Playboy και δημοφιλής παίκτρια του ισπανικού Big Brother, βρέθηκε νεκρή το Σαββατοκύριακο μετά από ένα πάρτι στο Μπουένος Άιρες.

Το άψυχο κορμί της βρέθηκε νεκρό σε ένα κρεβάτι, έπειτα από το ξέφρενο πάρτι, με τις πληροφορίες να δείχνουν πως ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά. Ένα μυστήριο έχει δημιουργηθεί γύρω από τον θάνατό της, καθώς διάφορα στοιχεία της ζωής της κατά τους προηγούμενους μήνες, οδηγούν σε μια διαφορετική "ανάγνωση" του περιστατικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Natacha Jaitt είχε αναρτήσει ένα tweet πριν από ένα περίπου χρόνο, μέσω του οποίου κατά κάποιον τρόπο "προέβλεψε" τον θάνατό της και το οποίο θα μπορούσε να λύσει το ανατριχιαστικό μυστήριο.

Ειδικότερα, τον Απρίλιο του 2018, το πρώην μοντέλο είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times:

"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet".

Η ανάρτηση αυτή έγινε λίγο μετά την αποκάλυψή της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολλά δημόσια πρόσωπα (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αθλητές) συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστείας.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η Natacha Jaitt, μητέρα δύο παιδιών, κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας την προηγούμενη Παρασκευή.

Ωστόσο, ο αδερφός της και ο δικηγόρος της είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία, ενώ, παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natacha Jaitt (@natjaitt) στις

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών