Βίντεο: Τραυματίας με μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη βγαίνει από το νοσοκομείο για να καπνίσει | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βίντεο: Τραυματίας με μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη βγαίνει από το νοσοκομείο για να καπνίσει

12:15 | 27/2/19

Απεγνωσμένος να κάνει τσιγάρο, ο 34χρονος φαίνεται στο βίντεο να βγαίνει με το εσώρουχο και με το μαχαίρι στην πλάτη στα χιόνια, στους -10 βαθμούς Κελσίου - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αποφασισμένος να κάνει τσιγάρο παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν γυμνός και αιμορραγεί, έχοντας ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του, ήταν ένας 34χρονος στη Ρωσία, με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο της πόλης Καζάν. Ο άνδρας είχε τραυματιστεί σε καυγά μεθυσμένων και κατέληξε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του. Εκεί αφού τον έγδυσαν, του έβαλαν γάζες γύρω από την πληγή, αφήνοντας ωστόσο το μαχαίρι στη θέση του.

Ξαφνικά λέει στους γιατρούς ότι είχε "κάτι να κάνει", σηκώνεται και αρχίζει να περπατάει προς την έξοδο. Νοσοκόμα κατέγραψε το σχετικό βίντεο, στο οποίο ακούγονται συνάδελφοί της και γιατροί να του λένε "Είσαι τρελός;", "Πού πηγαίνεις. Είναι χειμώνας έξω. Έλα πίσω". Αυτός απαντά ότι πηγαίνει "για τσιγάρο". Νοσοκόμα επισημαίνει ότι δεν έχει μαζί του τσιγάρο και τον αποκαλεί "ανόητο".

Παρ' όλα αυτά, ο 34χρονος συνεχίζει απτόητος την πορεία του προς τα έξω, όπου έχει χιονίσει και η θερμοκρασία είναι στους -10 βαθμούς Κελσίου. Γιατρός ακούγεται στη συνέχεια να του λέει σε αυστηρό τόνο "Θα πεθάνεις. Πάμε, θα κάνουμε μια ένεση και θα πας στο σπίτι σου".

Ο άνδρας πάντως συνεχίζει να ελπίζει ότι θα καπνίσει, παίρνοντας τσιγάρο από κάποιον άλλο αλλά μάταια. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό που θέλει και μπαίνει ξανά μέσα.



Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε ότι ο 34χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση, του αφαιρέθηκε το μαχαίρι και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ανθή Κουτσουμπού

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών