Ακροδεξιές κινήσεις ετοιμάζουν επιθέσεις σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια των παρελάσεων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ακροδεξιές κινήσεις ετοιμάζουν επιθέσεις σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια των παρελάσεων

09:58 | 21/3/19

Πρώτος στόχος τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών- Επιδίωξη οι τραμπουκισμοί να μην περιοριστούν στη βόρειο Ελλάδα, αλλά να καλύψουν όλη τη χώρα- Σε κόκκινο συναγερμό η ΕΛΑΣ. Σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα υπό την Όλγα Γεροβασίλη

Επιθέσεις σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ετοιμάζουν ακροδεξιές οργανώσεις και κινήσεις, αδιαφορώντας για το εάν θα αμαυρώσουν το νόημα της εθνικής επετείου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το News24/7 ακροδεξιές και εθνικιστικές οργανώσεις που «νομιμοποιήθηκαν» με τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κινητοποιούνται ώστε να παρέμβουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες παρελάσεις. Επιδίωξή τους, μάλιστα, είναι οι τραμπουκισμοί να μην περιοριστούν στη βόρεια Ελλάδα, αλλά να επεκταθούν σε όλη τη χώρα, ει δυνατόν να φτάσουν έως την Κρήτη!

Στόχος τους είναι πρωτίστως τα μέλη της κυβέρνησης και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και όσοι βουλευτές ή εκπρόσωποι κομμάτων υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κατ’ ουσίαν και εκμεταλλευόμενοι το κλίμα ανοχής έως και έμμεσης στήριξης που διαθέτουν από μερίδα της αντιπολίτευσης, η οποία εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι οι επιθέσεις στρέφονται πρωτίστως κατά της κυβέρνησης, οι ακροδεξιές δυνάμεις με τη ρητορεία περί «προδοτών» δημιουργούν κλίμα που στόχο έχει την ίδια τη δημοκρατία! Δεν είναι τυχαίο ότι στην προτροπή επιθέσεων κατά πολιτικών στην παρέλαση πρωτοστατούν στο παρασκήνιο οργανώσεις και …λόχοι που διακρίνονται για τον ακροδεξιό-εθνικιστικό τους λόγο.

Η ΕΛΑΣ, πάντως, τίθεται σε κόκκινο συναγερμό για τις παρελάσεις, επιδιώκοντας να αποφευχθούν τα επεισόδια και προκειμένου να προστατεύσει το νόημα της ημέρας του εθνικού ξεσηκωμού του 1821.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες σήμερα στην Κατεχάκη πραγματοποιείται σύσκεψη για το θέμα υπό την προεδρία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

Βασίλης Σκουρής

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών