«Η Ελένη μαρτύρησε στη Ρόδο, την βίασαν και την εκβίαζαν» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Η Ελένη μαρτύρησε στη Ρόδο, την βίασαν και την εκβίαζαν»

10:22 | 21/3/19

«Αν το έλεγε στους γονείς της θα ήταν ζωντανή» είπε ο θείος και δικηγόρος της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο

«Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δεν μιλούν για την υπόθεση», δηλώνει ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη,
Βαγγέλης Γκιούκης, διαμηνύοντας πως η οικογένεια θα συνεχίσει να αναζητά την αλήθεια μέχρι να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γκιούκης επεσήμανε πως «το λάπτοπ της είναι κλειδωμένο, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα» και τόνισε πως «υπάρχουν νέα στοιχεία αλλά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις».

Μάλιστα, τονίζει πως «υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της», ενώ αποκαλύπτει πως ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεο από τη στιγμή του βιασμού.

«Τη βίασαν και την εκβίασαν. Ήθελε και ψυχολογική στήριξη. Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της θα ήταν ζωντανή. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πούνε παραπέρα» είπε ο κ. Γκιούκης.

Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κυκλώματα στη Ρόδο που εκμεταλλεύονται νεαρές ο κ. Γκιούκης δεν θέλησε να απαντήσει.

«Λύγισε» ο 19χρονος από τη Ρόδο: Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη Τοπαλούδη
Να άλλαξε την κατάθεσή του φέρεται ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, στη Ρόδο. Αντίθετα με ό,τι είχε αρχικά ισχυριστεί, φέρεται να ομολόγησε πως είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον βιασμό.

Ο νεαρός είχε πει στην αρχή πως έκαναν πλάκα στη φοιτήτρια σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε πως την είχαν τραβήξει το 2017 και πως είχε προσποιηθεί ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική της συνεύρεση με τον 20χρονο της παρέας. Και στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να δει πως δεν είχε καταγράψει κάτι.

Όπως όμως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δημοσιεύει σήμερα η Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είχαν πει την αλήθεια. Σε συμπληρωματική του κατάθεση, ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως είχε βιντεοσκοπήσει τη φοιτήτρια και να ισχυρίστηκε πως η συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών