Βορίδης: Να απαγορευτούν οι αντισυγκεντρώσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βορίδης: Να απαγορευτούν οι αντισυγκεντρώσεις

12:06 | 21/3/19

"Με ενδιαφέρει να δω ποια ρύθμιση θα έρθει για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Η συμφωνία ή μη συμφωνία με τους θεσμούς έχει σημασία γιατί δεν πρέπει να διακινδυνευθεί η σταθερότητα των τραπεζών" τόνισε μεταξύ άλλων

Την απαγόρευση των αντισυγκεντρώσεων προτείνει ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ρ/σ News24/7 .

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες για προετοιμασία επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου "οι ΣΥΡΙΖΑίοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες των αποδοκιμασιών στις παρελάσεις. Θερίζουν ό,τι έσπειραν."

Οι ευρωεκλογές -συνέχισε- θα έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα, θέλουμε μια καθαρή νίκη της ΝΔ. Η μία μονάδα διαφορά δεν είναι καθαρή νίκη, οι δέκα είναι, το ενδιάμεσο θα συνεκτιμηθεί με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και με τις επιδόσεις των άλλων κομμάτων".

Σε σχέση με την προστασία της πρώτης κατοικίας ανέφερε τα εξής:

"Με ενδιαφέρει να δω ποια ρύθμιση θα έρθει για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Η συμφωνία ή μη συμφωνία με τους θεσμούς έχει σημασία γιατί δεν πρέπει να διακινδυνευθεί η σταθερότητα των τραπεζών, γιατί αν χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με κούρεμα των καταθέσεων". Κατά τον κ. Βορίδη, "με βάση τις ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών θα έχουμε 4 κάλπες και θα διπλασιαστούν τα εκλογικά τμήματα. Αυτό από μόνο του είναι μια δύσκολη διαδικασία που εγκυμονεί κινδύνους. Θέλεις τους διπλάσιους εκλογικούς αντιπροσώπους και φέρνεις δημόσιους υπαλλήλους με πτυχίο νομικής. Υπάρχουν κίνδυνοι και τεράστιο κόστος".

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών