ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική

20:44 | 29/1/13
Στη θέση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές για να σταματήσει η καταστροφική πορεία της χώρας επέμεινε με δηλώσεις του, το μέλος της συντονιστικής γραμματείας του κόμματος Βασίλης Πουλάκης.

«Εκλογές για να ανατραπεί η κυβέρνηση, για μια επόμενη ημέρα με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ και για μια άλλη πολιτική» τόνισε. Εκτίμησε ότι μετά τις νέες εκλογές θα αναδειχθεί νέο πολιτικό σκηνικό.

«Αυτή η πολιτική της κυβέρνησης είναι αδιέξοδη και χειροτερεύει τα προβλήματα των εργαζομένων» εξήγησε ο κ. Πουλάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής κατηγόρησε για ασυνέπεια το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα ταξίδια του σε Γερμανία και ΗΠΑ. «Η συνάντηση Τσίπρα - Σόιμπλε μου θυμίζει τη συνάντηση Ζαχαριάδη με τον Τρούμαν. Το τι είπαν μέσα δεν το ξέρει κανένας το ξέρουν οι δύο τους» ανέφερε.

«(Στο ΣΥΡΙΖΑ) θέλουν να πάνε σε εκλογές με άγνωστους συμμάχους και άγνωστο περιεχόμενο (...) προσέξτε μήπως τα πράγματα μετά τις νέες εκλογές είναι χειρότερα για τη χώρα» προειδοποίησε το μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης.

«Αδικεί τον εαυτό του και την παράταξη του ο κ. Πουλάκης. Οι δηλώσεις Τσίπρα στις επισκέψεις του στο εξωτερικό είναι ό,τι θετικότερο έχει συμβεί στο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία» χρόνια ανέφερε από την πλευρά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών