Επιστολές στο δικαστήριο από φυγόδικους Μαζιώτη και Ρούπα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επιστολές στο δικαστήριο από φυγόδικους Μαζιώτη και Ρούπα

20:02 | 29/1/13
Γραπτές δηλώσεις απέστειλαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Νίκος Μαζιώτης και Παναγιώτα Ρούπα.

Οι δύο κατηγορούμενοι φυγοδικούν απο το περασμένο καλοκαίρι, καθώς αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από την παρέλευση του 18μηνου της προσωρινής τους κράτησης, και στη συνέχεια δεν εμφανίσθηκαν, ως όφειλαν, ενώπιον των αστυνομικών Αρχών.

Στη γραπτή δήλωσή του, ο Νίκος Μαζιώτης αναλαμβάνει εν νέου την πολιτική ευθύνη για τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα», σημειώνοντας πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να μετέχει στην οργάνωση.

Από την πλευρά της, η Παναγιώτα Ρούπα αναφέρεται στη γέννηση του παιδιού της στη φυλακή, κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησής της.

Οι δηλώσεις των δύο κατηγορούμενων προσκομίσθηκαν στο δικαστήριο απο τη συνήγορό τους, η οποία ανέφερε ότι τις έλαβε ταχυδρομικώς. Οι επιστολές κατατέθηκαν στη δική, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των απολογιών των κατηγορούμενων.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών