Ρήμαξαν 26 σπίτια στην Κέρκυρα! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ρήμαξαν 26 σπίτια στην Κέρκυρα!

11:42 | 31/5/13
Σαν τους  «φαντομάδες» χτυπούσαν τρεις τσιγγάνες από τις οποίες μία ανήλικη στα σπίτια της Κέρκυρας...

Τουλάχιστον 26 είχαν διαρρήξει σε διάφορες περιοχές του νησιού τους τελευταίους έξι μήνες και πάντα κατόρθωναν να ξεφεύγουν ανενόχλητες!

Μόνο επ’ αυτοφώρω μπορούσαν να συλληφθούν και αυτό συνέβη στην περιοχή της Αλεπούς, όταν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν μια καταγγελία για διάρρηξη και έσπευσαν αμέσως. Όπως αποδείχθηκε από το περιεχόμενων δυο σάκων που μετέφεραν οι ύποπτες, οι διαρρήξεις ήταν… τέσσερις και όχι μια και από τα σπίτια που είχαν χτυπήσει είχαν αρπάξει ρούχα και τρόφιμα!

Οι τρεις γυναίκες ηλικίας 16, 24 και 35 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου άρχισαν να εξιχνιάζονται η μια μετά την άλλη οι κλοπές που είχαν διαπράξει. Στις τέσσερις προστέθηκαν άλλες 22, έξι από τις οποίες με ιδιαίτερα πλούσια λεία σε τιμαλφή αξίας 48.000 ευρώ,μετρητά, είδη ρουχισμού και εργαλεία στις περιοχές Αγρό, Γιαννάδες, Κανάλια,Βάτο, Κομπίστι και Αλυκές!

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων καθώς οι δράστιδες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενες για διακεκριμένες διαρρήξεις κατ’ εξακολούθηση, φαίνεται πως «αλώνιζαν» όλο το νησί!

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών