Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με... λεωφορείο! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με... λεωφορείο!

14:12 | 22/5/13
Σημασία δεν έδινε στους συνεπιβάτες του που τον κοιτούσαν περίεργα ένας νεαρός Πακιστανός που ανέβηκε σε υπεραστικό λεωφορείο, έχοντας την τσάντα του γεμάτη με λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία σκόπευε να διακινήσει στην πόλη της Θήβας!

Κάποιος, όμως, ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες τον 28χρονο, που συνελήφθη τη στιγμή της αποβίβασής του από το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ..

Στην τσάντα που μετέφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 268 πακέτα με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό δημόσιο, ενώ ο 28χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για λαθρεμπορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Αθηνών από τις 10 Οκτωβρίου του 2012 για παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή κράτησης και χρηματικό πρόστιμο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών