Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Άρτα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Άρτα

16:37 | 22/5/13

Πολύ καλά πήγαιναν οι «δουλειές» ενός 39χρονου που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ξάνθη, αφού κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του έχοντας στις τσέπες του… 7.000 ευρώ! Μαζί με τα χρήματα, όμως, είχε και μία συσκευασία με 14,9 γραμμάρια κάνναβης για τα οποία συνελήφθη και αποκαλύφθηκε ότι έκρυβε σχεδόν άλλα δυο κιλά!

Ο ύποπτος έπεσε σε κλιμάκιο της Ασφάλειας που έκανε τυχαίους ελέγχους μέρα- μεσημέρι και βρέθηκε με χειροπέδες, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Το σπίτι του ερευνήθηκε από σκύλο- ανιχνευτή της Αστυνομίας, ο οποίος ανακάλυψε κρυμμένες τις τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 741 γραμμαρίων μαζί με δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 46 κενές νάιλον συσκευασίες για τη συσκευασία ναρκωτικών. Ο 39χρονος οδηγήθηκε για τα περαιτέρω στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Χρειάστηκε καταδίωξη για να μπορέσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να εγκλωβίσουν στο ύψος της Γέφυρας Άρτας μια μοτοσικλέτα ο οδηγός της οποίας δεν σταμάτησε όταν του έκαναν σήμα για έλεγχο, αλλά πάτησε γκάζι. Μαζί με τον 25χρονο μοτοσικλετιστή συνελήφθη και ένας 21χρονος επιβάτης.

Μαζί τους είχαν μια συσκευασία με 252,72 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ κατασχέθηκαν 500 ευρώ, δύο κινητά και η μηχανή ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών