Έκλεβε χρυσαφικά από κοσμηματοπωλεία και σπίτια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Έκλεβε χρυσαφικά από κοσμηματοπωλεία και σπίτια

19:07 | 23/5/13
Για δεύτερη φορά μέσα σε  τρεις μήνες έπεσε στα χέρια  των αστυνομικών της Ασφαλείας η 35χρονη «μακρυχέρα» που έκλεβε χρυσαφικά από κοσμηματοπωλεία της Κέρκυρας παριστάνοντας την πελάτισσα. Αυτή τη φορά, όμως, συνελήφθη για κλοπές που έκανε σε σπίτια!

Η  35χρονη εμφανίστηκε πρωί- πρωί διαδοχικά σε δυο σπίτια στον Ποταμό Κέρκυρας και κατάφερε να απασχολήσει τους ιδιοκτήτες τόσο, όσο χρειαζόταν για να αρπάξει μία χρυσή αλυσίδα αξίας 1.000 ευρώ από το ένα και μία χρυσή αλυσίδα, μία χρυσή χειροπέδα, ένα χρυσό σταυρό και ένα δαχτυλίδι από το άλλο!

Ωστόσο, τα θύματα την αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών πριν παρέλθει το αυτόφωρο.

Την προηγούμενη φορά που συνελήφθη  η 35χρονη, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχαν διαλευκανθεί τέσσερις κλοπές από χρυσοχοεία στην πόλη της Κέρκυρας. Όλες είχαν γίνει στις 21 και 24 Ιανουαρίου, όταν άρπαξε με τη μέθοδο της απασχόλησης από το καθένα μία χρυσή αλυσίδα αξίας 700 ευρώ, δύο χρυσές αλυσίδες και ένα χρυσό βραχιόλι συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 800 ευρώ και πέντε χρυσές αλυσίδες και τρία χρυσά βραχιόλια συνολικής αξίας 7.500 ευρώ! Και αυτή τη φορά της ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών