Να οι αποδείξεις για το ότι μας ψεκάζουν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Να οι αποδείξεις για το ότι μας ψεκάζουν

20:18 | 21/5/13

Πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο αλουμίνιο!

· Όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε κιόλας με ετήσια συνδρομή!
· Χρήστος Παππάς: «Ο λαός είναι σε εγρήγορση. Έμμεσα παραδέχεται και το κράτος ότι μας ψεκάζουν»
· Μέχρι και οι Κουβέλης-Βορίδης έκαναν παρέμβαση για τους αεροψεκασμούς!

του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr

Κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι οι αεροψεκασμοί βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δεν υφίστανται. Ότι, τρομολάγνοι έχουν επιβάλει καθεστώς φόβου με κάτι ανύπαρκτο.Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του MEGA συμπεριέλαβε τους αεροψεκασμούς
σε μια γενική συνωμοσιολογία χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις.

Μήπως όμως τελικά οι αεροψεκασμοί είναι συνωμοσία σε βάρος του λαού και αποτελούν μέρος της χειραγώγησης και ελέγχου της μάζας των πολιτών; Μήπως οι αεροψεκασμοί είναι όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι μεταβάλλουν ευκολότερα σε πειραματόζωα τους ανθρώπους;

Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κυρίως η γιγάντωση του διαδικτύου, φαίνεται πως αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των δεύτερων. Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα μας.

Η «Ε.Ω» πρόσφατα προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τους αεροψεκασμούς:

1. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέραμε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο αποδεικνύει ότι όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε και με ετήσια συνδρομή από πάνω!!! Συγκεκριμένα, ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων) πλήρωσε 2000 δολάρια το 2012, ως συνδρομή του 2011, στην εταιρεία WMA, την διεθνή Οργάνωση για την Τροποποίηση του Καιρού!



Το έγγαφο-σοκ, ανέφερε επί λέξει:

«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)
Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .
Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .

Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.

Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Γ. Αλεβίζου»

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος, ακόμη να μας απαντήσει γιατί ο ελληνικός λαός καταβάλλει χρήματα στην Weather Modifiction Association για να τον ψεκάζουν! Δήλωσε άγνοια, είπε ότι θα ενημερωνόταν και θα έδινε επίσημη απάντηση αλλά ακόμη τον περιμένουμε!


Τα ερωτήματά μας, ωστόσο, παραμένουν και ζητούν επιτακτική απάντηση:

Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον …σκοτώσουν;

Η αποκάλυψη-ντοκουμέντο της «Ε.Ω.» με την ετήσια συνδρομή που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ (Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται υπό την επιστασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA) αποκάλυψε ακόμη έναν εμπαιγμό σε βάρος του λαού. Μας ψεκάζουν με κατασταλτικά και καρκινογόνα χημικά και πληρώνουμε από πάνω την εταιρία ψεκασμών για να μας σκοτώνει!

Πηγή: katohika.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών