Σε μπουκάλια νερού έκρυβαν οκτώ κιλά χασίς! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σε μπουκάλια νερού έκρυβαν οκτώ κιλά χασίς!

18:48 | 24/5/13
Στο κατάστημα ενός 47χρονου σταμάτησε για διανομή… ναρκωτικών ένα ζευγάρι που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και έτοιμα τσιγαριλίκια στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας...

Μάλιστα, έκρυβαν το παράνομο εμπόρευμα μέσα σε… πλαστικά μπουκάλια νερού.

Ο 42χρονος άνδρας και η 37χρονη γυναίκα δεν αντιλήφθηκαν τους  αστυνομικούς της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν διακριτικά το μαγαζί του συνεργού τους, αλλά και τους ίδιους όταν έφυγαν με το αυτοκίνητό τους.
Όταν οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν έξω από τον Παλαμά και τους προσήγαν στο τμήμα, ήταν αργά.

Στην κατοχή της 37χρονης βρέθηκαν μία συσκευασία με 13,5 γραμμάρια κάνναβης, πέντε τσιγαριλίκια με κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων και 660 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο σπίτι του ζεύγους χρειάστηκε να ερευνήσει εκπαιδευμένος σκύλος  για να ανακαλύψει τα 38 πλαστικά μπουκάλια νερού του μισού λίτρου που ήταν γεμάτα κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 720 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν άλλη μια σακούλα με κάνναβη βάρους 824 γραμμαρίων, ένδεκα συσκευασίες με κάνναβη βάρους ενός κιλού και 124 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και τρία κινητά.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα και το σπίτι του 47χρονου όπου βρέθηκαν άλλες 14 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 71,2 γραμμαρίων, εννέα τσιγαριλίκια με κάνναβη βάρους 12,4 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και δυο κινητά και 280 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών