Γολγοθά συνέχεια στο ΙΚΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γολγοθά συνέχεια στο ΙΚΑ

12:39 | 3/6/13
Στους διαδρόμους του ΙΚΑ συνωστίζονται το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες συνταξιούχοι. Για δεύτερη εβδομάδα παραμένουν απλήρωτοι εξαιτίας του αλαλούμ με ΑΜΚΑ και ΑΦΜ...

Ουρές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σχηματίζονται ξανά σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Εκατοντάδες συνταξιούχοι προσέρχονται για να δηλώσουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, προκειμένου να εισπράξουν τη σύνταξη του Ιουνίου. 

Στην δέσμευση ότι εντός της ημέρας η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και το σύνολο των συνταξιούχων θα τακτοποιηθεί, προέβη ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή της σύνταξης Ιουνίου για όσους δηλώσουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, θα γίνει από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. 

Επίσης, όσοι δηλώσουν τα στοιχεία τους έως την προσεχή Πέμπτη, 6 του μηνός, θα λάβουν τη σύνταξη του Ιουλίου, αλλά και τις επόμενες, στον τραπεζικό τους λογαριασμό. 

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλ. αν ξεπεράσουν την 6η Ιουνίου, σε ό,τι αφορά τη δήλωση των στοιχείων τους, θα πρέπει να μεταβούν και πάλι στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ προκειμένου να εισπράξουν τη σύνταξη του επόμενου μήνα. 

Άρα, η προσεχή Πέμπτη, 6 Ιουνίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχουν οι συνταξιούχοι για να υποβάλουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων και να μπορέσουν να εισπράξουν τη σύνταξη. 

Και ο Θεός βοηθός... 

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών