Βομβιστική επίθεση στο Ι.Χ. της διευθύντριας Κορυδαλλού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βομβιστική επίθεση στο Ι.Χ. της διευθύντριας Κορυδαλλού

12:44 | 7/6/13
Έκρηξη βόμβας σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στη Δάφνη...

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας. Προηγήθηκαν τηλεφωνήματα σε μέσα ενημέρωσης στις 4.15, με τα οποία δινόταν διορία 20 λεπτών.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας αποκλείστηκε η περιοχή, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα από τα θραύσματα των τζαμιών, ενώ ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα κτίρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ωρολογιακος μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε πλαστικό τάπερ, ενώ τα περισσότερα ευρήματα από την έκρηξη, καταστραφήκαν στην προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά.

Τα λιγοστά υπολείμματα του ωρολογιακού μηχανισμού που συνέλεξαν οι πυροτεχνουργοί απο το σημείο, έχουν μεταφερθεί ήδη στα ειδικά εργαστήρια της της ΕΛΑΣ, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει και επισήμως η Αντιτρομοκρατική.

Τη βομβιστική επίθεση καταδίκασε σε επίσημη ανακοίνωση του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Πηγή: crime.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών