Ξαναχτύπησαν οι Ρουμάνοι που κλέβουν εξωλέμβιες! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ξαναχτύπησαν οι Ρουμάνοι που κλέβουν εξωλέμβιες!

15:01 | 1/6/13
Μετά από ανάπαυλα που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, φαίνεται πως επανήλθε στην Ελλάδα η σπείρα Ρουμάνων που κλέβουν εξωλέμβιες μηχανές και τις στέλνουν στην πατρίδα τους όπου παραποιούνται τα στοιχεία τους και διατίθενται προς πώληση!

Δυο από τα μέλη της διεθνούς συμμορίας ηλικίας 23 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα στο σημείο εξόδου από την Ελλάδα του Συνοριακού Σταθμού στον Προμαχώνα Σερρών, όταν αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους έναν εξωλέμβιο κινητήρα για τον οποίο δεν διέθεταν παραστατικά αγοράς.

Όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο, η μηχανή ανήκε σε μια 49χρονη Ελληνίδα και είχε κλαπεί από την περιοχή της Παραλίας Κατερίνης! Έτσι, επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του και οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Ωστόσο, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί πού θα κατέληγε η εξωλέμβια.

*** Τμήματα ή και ολόκληρες μηχανές από μοτοσικλέτες έκλεβε ένας 18χρονος Έλληνας που είχε μετατρέψει σε… συνεργείο την αποθήκη του σπιτιού του στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού που ερεύνησαν πληροφορίες για την παράνομη δράση του, ανακάλυψαν έναν κινητήρα από τον οποίο είχε αποξέσει τον αριθμό σειράς, έξι καρμπυρατέρ, τρία έμβολα κινητήρων και άλλα εξαρτήματα μοτοσικλετών.

Τα κλοπιμαία φυλάσσονται στο τμήμα για να αναγνωριστούν από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών