Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

14:48 | 21/6/13
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται μετά το ναυάγιο στη τρίτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη...

Σαμαράς και Βενιζέλος θεωρούν μονόδρομο την ολοκλήρωση του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης και αποκλείουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δείχνοντας προς μια δικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ βέβαιος θεωρείται ο ανασχηματισμός ακόμη και εντός της ημέρας.
Όπως όλα δείχνουν, η ΔΗΜΑΡ θα αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση και θα εξετάσει το ζήτημα της στήριξης ή ανοχής στην κυβέρνηση, εφόσον τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης θα ενημερώσει για τις αποφάσεις του τον πρωθυπουργό.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε στο τηλεοπτικό μήνυμά του αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει και χαρακτήρισε θαρραλέα στη στάση του Ευ. Βενιζέλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ του Αντ.Σαμαρά και του Ευ.Βενιζέλου για το μέλλον της δικομματικής -όπως όλα δείχνουν- κυβέρνησης.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών