Θα φέρετε το θέμα των απολύσεων στην συνεδρίαση του Πε.Συ Πελοποννήσου κ. Τατούλη; | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θα φέρετε το θέμα των απολύσεων στην συνεδρίαση του Πε.Συ Πελοποννήσου κ. Τατούλη;

03:47 | 13/7/13
Ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ Βαγγέλης Γούργαρης έστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη και τονίζει:

"Η κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ υλοποιώντας το στόχο για ένα μικρότερο κράτος, που θα υποστηρίζει την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, που θα χτυπάει τη σταθερή εργασία, τους εργαζόμενους με κατοχυρωμένα δικαιώματα, προχωράει σε χιλιάδες απολύσεις.

Στη φάση αυτή επιλέγει και την Τοπική Διοίκηση όπου χρόνια τώρα με τη σύμπραξη αλλά και την ανοχή των Δημάρχων της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιείται κατά γράμμα η αντιλαϊκή πολιτική.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου πρέπει να εκφράσει την αντίθεσή του στις σχεδιαζόμενες απολύσεις – διαθεσιμότητες στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ. Οι απολύσεις αυτές θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο και αυτές τις ανεπαρκείς κοινωνικές δομές που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών.

Γι’ αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου πρέπει να πάρει μέτρα για να μην προχωρήσουν οι απολύσεις - διαθεσιμότητες, ανεξάρτητα από υπηρεσία ή εργασιακή σύμβαση. Αντίθετα, είναι αναγκαίο να γίνουν προσλήψεις σε κρίσιμες για την εξυπηρέτηση του λαού υπηρεσίες, με πλήρη μόνιμη και σταθερή εργασία για τους εργαζόμενους. Το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να σταθεί αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για να μην απολυθεί κανένας, για να μη διαλυθεί καμία δομή στους δήμους

Γι’ αυτό ερωτάσθε:
Θα πάρετε σαφή θέση ενάντια στις απολύσεις;
Θα φέρετε το θέμα των απολύσεων στην πρώτη από σήμερα συνεδρίαση του Πε.Συ Πελοποννήσου;

Θα συναινέσετε στη λήψη απόφασης συγκεκριμένων ενεργειών για την αποτροπή των απολύσεων ή θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κυβερνητική πολιτική όπως κάνετε μέχρι τώρα και θα εκφράσετε και τη συμπάθειά σας στα θύματά αυτής της."

Πηγή: korinthostv.com

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών