Αμετακίνητος στη θέση του για σκάνδαλο στο Σκαραμαγκά ο ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αμετακίνητος στη θέση του για σκάνδαλο στο Σκαραμαγκά ο ΣΥΡΙΖΑ

18:06 | 23/10/13
Αμετακίνητος στη θέση του πως ο χειρισμός του θέματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου αποτελεί σκάνδαλο παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Μάλιστα, πήγες της Κουμουνδούρου επικαλούνται δηλώσεις του νυν προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στην υποεπιτροπή Εξοπλιστικών, στις 17 Μαρτίου του 2010, στην οποία φέρεται να έλεγε προς τον κ. Βενιζέλο:

«Η γνώμη μου είναι κύριε υπουργέ ότι κακώς προχωρείτε προς αυτή τη σύμβαση, κακώς παραγγέλνετε τα δυο υποβρύχια [...] Απορώ πως κάνετε απευθείας ανάθεση και συζητήσεις με ιδιώτες, οι οποίοι είναι και αναξιόπιστοι».

«Δεν έχω πεισθεί γιατί δεν είναι σκάνδαλο» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Τασούλας από τη Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια παρέμβασης του στη ίδια επιτροπή, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευτύχιος Δαμιανάκης ανέφερε πως τη λέξη «σκάνδαλο» δεν την είπε κανείς άλλος παρά ο κ. Τασούλας.

Ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να απάντησε: «Την πρωτοείπα και εγώ, λέγοντας ότι έχει οσμή σκανδάλου».


Στην ίδια επιτροπή, ο κ. Βενιζέλος είχε απαντήσει:

«Όταν ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ λέει σε κοινοβουλευτικό όργανο ότι πρέπει να τον πείσω ότι δεν είναι σκάνδαλο, δηλαδή ότι υπάρχει τεκμήριο σκανδάλου το οποίο πρέπει να ανατραπεί, δεν έχει καμία σωτήρια ούτε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά φοβάμαι ούτε το πολιτικό σύστημα».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών