Γεωργιάδης: Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γεωργιάδης: Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές

13:10 | 11/2/14
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον realfm εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές του Μαΐου...

Απαντώντας στο ερώτημα αν το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να φέρει και εθνικές εκλογές ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές. Θα κερδίσουμε. Εγώ αν ήμουν ο Τσίπρας δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή να προηγούμαι της Ν.Δ 1 ή 1,5% στην πρόθεση ψήφου των Ευρωεκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα μέτρα που έχει αναγκαστεί να πάρει η κυβέρνηση, έπρεπε να είναι τώρα 15 μονάδες μπροστά».

Και πρόσθεσε: «Ο Παπανδρέου σας υπενθυμίζω κέρδισε τη Ν.Δ. το 2009 με 10 μονάδες, όταν ο Καραμανλής υπονόησε ότι θα πάρει μέτρα. Υπονόησε δεν τα πήρε. Εδώ, ο Σαμαράς τα έχει πάρει τα μέτρα, δεν λέει ότι θα τα πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1,5% μπροστά σε μερικές δημοσκοπήσεις. Σιγά τη μεγάλη επιτυχία. Οταν θα φτάσουμε στην κάλπη των Ευρωεκλογών, ήδη το πρωτογενές πλεόνασμα θα έχει πιστοποιηθεί, και ήδη ο κόσμος θα έχει αρχίσει να βλέπει τη διαφορά. Αρα ας μην σπεύδουν να πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, σας λέω, θα κερδίσουμε».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm ο  υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών