Συνάντηση Καράογλου - Ιωαννίδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνάντηση Καράογλου - Ιωαννίδη

13:46 | 27/2/14
Τη συστράτευσή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Ιωαννίδης θα είναι ένας πετυχημένος περιφερειάρχης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης στο γραφείο του και συζήτησαν για τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και τις λύσεις που μπορεί να δοθούν.

«Το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης είναι ένα ισχυρό όπλο για την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς θέλουμε αυτό το όπλο και στο δικό μας οπλοστάσιο» δήλωσε, αμέσως μετά ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Ήρθαμε, λοιπόν, σήμερα εδώ για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα συνεργαστεί το υπουργείο με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να φέρει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, αλλά και προοπτικές στην οικονομία.

Ξέρω ότι στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα και αμφισβητήσεις ανάμεσα στο υπουργείο και την Περιφέρεια, με ευθύνη της δεύτερης.

Είναι μεγάλα λάθη αυτά. Χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις. Πρέπει να συνθέτεις για να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εγγύηση για την καλή πορεία είναι το πρόσωπο του Θεόδωρου Καράογλου, ενός ανθρώπου που δίνει κάθε μέρα σκληρό αγώνα για τον τόπο μας».

«Με μεγάλη χαρά και μεγάλη αγάπη υποδέχομαι εδώ τον κόουτς, τον φίλο, τον Γιάννη τον Ιωαννίδη, έναν επιτυχημένο αυτοδημιούργητο άνθρωπο ο οποίος σε όλη του τη διαδρομή είχε παντού και πάντα επιτυχίες» είπε από την πλευρά του ο υπουργός και συνέχισε:

«Είμαι βέβαιος ότι, όπως σε όλη του τη διαδρομή μέχρι τώρα ήταν ένας αγωνιστής που έβαζε στόχους, που έκανε πρόγραμμα, σχεδίαζε και πετύχαινε να υλοποιεί τους στόχους του αυτούς, έτσι και τώρα, με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχει βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο, σχεδιάζει το πρόγραμμα του, εντοπίζει τους συνεργάτες του, ξέρει να παίρνει από τον καθένα το καλύτερο και είμαι βέβαιος ότι αύριο θα είναι ένας πολύ πετυχημένος περιφερειάρχης.
Σε ό,τι αφορά εμένα, συστρατεύομαι στο πλευρό και θα τον βοηθήσω, ώστε να πετύχει να κάνει αυτό που είναι το ζητούμενο, να κάνει τη Μακεδονία πρωταγωνίστρια».

Σχετικά με το πρόγραμμά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε πως «το πρώτο μέλημα είναι τα νέα τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, πάση θυσία, με νέες θέσεις εργασίας, να τα κρατήσουμε στην πατρίδα και όχι να τα χάσουμε».

Είπε ακόμη ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι το καλύτερο κομμάτι της ελληνικής γης- και όχι μόνο. Έχει τα καλύτερα μέρη για τουρισμό, θάλασσες, τα καλύτερα εδάφη, λίμνες, χλωρίδα, πανίδα και τέσσερα ποτάμια.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι στη διαχείριση των οικονομικών της Περιφέρειας θα προσέχει μέχρι και το τελευταίο ευρώ πώς θα πιάσει τόπο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών