ΗΠΑ: Σύντομη εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στη δημοφιλή σειρά Parks and Recreation | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΗΠΑ: Σύντομη εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στη δημοφιλή σειρά Parks and Recreation

23:10 | 25/4/14
Περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια Αμερικανοί καθηλώθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου της επιτυχημένης κωμωδίας Parks and Recreation στο οποίο έκανε ένα σύντομα "πέρασμα" και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Πέμπτη από το τηλεοπτικό κανάλι NBC η Μισέλ Ομπάμα συναντιέται τυχαία με την Λέσλι Κνοπ (την υποδύεται η Έιμι Πέλερ), την πρωταγωνίστρια της σειράς, σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο και την ενθαρρύνει να φύγει από την κωμόπολη της Ιντιάνα όπου ζει και να δεχτεί μια θέση στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων του Σικάγο, δηλαδή της πόλης από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

«Χρειαζόμαστε παθιασμένους ανθρώπους σαν εσάς στα εθνικά μας πάρκα» τής είπε.

Η πρωταγωνίστρια έκανε μόνο ένα γρήγορο νεύμα.

Η «πρώτη κυρία» ρώτησε: «Κάνετε νεύμα γιατί συμφωνείτε μαζί μου;»

Και η πρωταγωνίστρια: «Ναι, συμφωνώ μαζί σας, συμφωνώ μαζί σας σε όλα τα πράγματα σε όλη την ιστορία μέχρι το τέλος του χρόνου για πάντα!»

Η 50χρονη πρώτη κυρία εμφανίζεται συχνά στην αμερικανική τηλεόραση. Στην 7 Μαΐου θα παίξει τον εαυτό της και στη σειρά Drama του καναλιού ABC.

Εκτός από την Ομπάμα, στο τελευταίο επεισόδιο του Parks and Recreation έκανε ένα σύντομο πέρασμα και ο σταρ της σειράς Mad Men Τζον Χαμ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών