Ο Στρατούλης για το θέμα με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο Στρατούλης για το θέμα με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν

13:05 | 25/4/14
Στο ζήτημα που προέκυψε με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον realfm...

«Ένα κόμμα όταν λειτουργεί δημοκρατικά, κάποια στιγμή μπορεί να κάνει και λάθη, όπως είχε κάνει και με τον κ. Καρυπίδη, όπως έγινε και με την πρώτη υποψηφιότητα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Το ζήτημα είναι όταν κάνεις λάθος και προσπαθεί να το αξιοποιήσει και ο αντίπαλος, για να σε “εξαφανίσει”, πρέπει να κάνεις τρία πράγματα, τα οποία και έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: το πρώτο είναι να μην πανικοβληθείς, το δεύτερο να μην πανικοβληθείς, το τρίτο είναι να μην πανικοβληθείς».

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, «το να μην πανικοβληθείς πρώτον σημαίνει ότι αν είσαι ένα Δημοκρατικό κόμμα και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι και είναι της ριζοσπαστικής Αριστεράς πρέπει να αναγνωρίζεις το λάθος σου, που το έκανε. Δεύτερο, όταν το αναγνωρίζεις, με ταπεινότητα θα πρέπει να το διορθώσεις».

«Το τρίτο», ανέφερε, «είναι να μην αφήσεις τον αντίπαλο πίσω από αυτό το επιμέρους λάθος να κρύψει το διακύβευμα των εκλογών, της πολιτικής αντιπαράθεσης που είναι τα μνημόνια, οι επιπτώσεις τους, το νέο μεσοπρόθεσμο που κατατίθεται».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών