«Σε καμία περίπτωση συνομιλητής της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Σε καμία περίπτωση συνομιλητής της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή»

13:40 | 5/4/14
Στα πρόσφατα γεγονότα με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο Φ. Κουβέλης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος...

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ: «Τα πρόσφατα γεγονότα με τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα και η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται, με τον οποιονδήποτε τρόπο, συνομιλητής της πολιτικής ζωής, η Χρυσή Αυγή.

Η Δημοκρατική Αριστερά υπερασπίζεται την πολιτική ηθική της δημοκρατίας και για αυτήν αγωνίζεται με βαθιά αίσθηση και συνείδηση δημοκρατικού καθήκοντος. Η ΔΗΜΑΡ είναι σταθερός δημοκρατικός πόλος».

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, πρόσθεσε: «Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το έργο της δικαιοσύνης.

Οι Έλληνες δικαστές λειτουργούν σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον νόμο και η οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση προσπάθεια ακύρωσης του έργου της δικαιοσύνης θα αποτελούσε πλήγμα στη δημοκρατική λειτουργία του τόπου.

Το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής πρέπει να εξαρθρωθεί και η δημοκρατία πρέπει να λειτουργήσει με βάση τους δημοκρατικούς θεσμικούς κανόνες».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών