Τις δικές του προτάσεις παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τις δικές του προτάσεις παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ

08:46 | 12/5/14
Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και άλλες προτάσεις περιλαμβάνει το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης από τη ΝΔ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου.

Το «πράσινο» εθνικό σχέδιο αριθμεί δεκαεννιά σελίδες, με τη Χαριλάου Τρικούπη να προλαμβάνει τον πρωθυπουργό που θα παρουσιάσει το εθνικό σχέδιο της ΝΔ στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

Το «πράσινο» σχέδιο θα εμπλουτιστεί στη συνέχεια με νέα στοιχεία και θα εξειδικευτεί, στα επιμέρους κεφάλαια που περιλαμβάνει, όπως η αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής για το χρέος, η φορολογική μεταρρύθμιση, η εθνική κοινωνική συμφωνία, η νέα ρύθμιση για τις εργασιακές σχέσεις, ο ρόλος του κράτους στην ανάπτυξη για την κοινωνική πολιτική.


Όχι σε νέο νόμο για τον συνδικαλισμό 

Την Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στους συνδικαλιστές του κόμματος και σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr θα διαβεβαιώσει ότι ακόμα και αν υπάρχει δεν πρόκειται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους συνδικαλιστές και το συνδικαλιστικό κίνημα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους συνδικαλιστές δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο από την εποχή του 2007, όταν σχεδόν σύσσωμοι στη διαμάχη για την ηγεσία του κόμματος είχαν στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου. Στην εκδήλωση πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει και ειδικές αναφορές για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών