Eπένδυση 10 εκατ. ευρώ από την Pharmathen | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Eπένδυση 10 εκατ. ευρώ από την Pharmathen

17:24 | 18/6/14
Μια καινοτόμο τεχνολογία ανέπτυξε η Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία Pharmathen, η οποία μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη της έρευνας και της ανάπτυξης στον φαρμακευτικό χώρο...

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο επίτευγμα του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων υγείας της εταιρίας το οποίο είναι η ανάπτυξη της τεχνολογίας Long Acting Injectable (LAI) – ή τεχνολογία ενέσιμων προϊόντων παρατεταμένης αποδέσμευσης. Η τεχνολογία LAI, εφαρμόζεται σε μία σειρά προϊόντων και συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών καθώς, μέσω της προοδευτικής αποδέσμευσης του φαρμάκου στον οργανισμό του ασθενούς, επιτρέπει τη μείωση των ενέσιμων θεραπειών τους.

Η καινοτόμος αυτή τεχνολογία αναμένεται να διατεθεί σε εκατομμύρια ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά τη συμφωνία της Pharmathen με αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία για την παγκόσμια διάθεση δύο προϊόντων LAI.

Τα ανωτέρω καθώς και η σημασία της επένδυσης στην Έρευνα για την ανάπτυξη του Ομίλου, ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης , από τους κ.κ. Β. Κάτσο - Πρόεδρο Pharmathen, Ευ. Καραβά - Αντιπρόεδρο Ερευνητικών και Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων και Κ. Κοτζιά, Διευθυντή Επικοινωνίας, παρουσία του κ. Ν. Μηταράκη - Υφυπουργού Ανάπτυξης ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών