Κύπρος: Oικογενειακή τραγωδία - Πατέρας σκότωσε γιο, κόρη και σύζυγο (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κύπρος: Oικογενειακή τραγωδία - Πατέρας σκότωσε γιο, κόρη και σύζυγο (video)

23:30 | 18/6/14
Συγκλονίζει την Κύπρο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς την Τετάρτη το απόγευμα στον Στρόβολο...

Σύμφωνα με το κανάλι Σίγμα, ο δράστης, ονόματι Ανδρέας Πίττης, 41 ετών, ανέμενε την εν διαστάσει σύζυγό του Μαργαρίτα 35 χρόνων μαζί με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 9 και 14 χρόνων στην οικία της μητέρας του στην οδό Αριάδνης πάροδο της Κων/λεως.

Όταν το αυτοκίνητο με την πρώην σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έφτασε στο σπίτι, σε κατάσταση αμόκ βγήκε και πρόταξε στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3.

Μετά από σύντομη στιχομυθία σε έντονο ύφος με την εν διαστάσει σύζυγό του ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να σκορπά το θάνατο στην οικογένειά του.

Από τις σφαίρες του G3 πρώτη έπεσε νεκρή η εν διαστάσει σύζυγός του ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά μόλις αντιλήφθηκαν τι έγινε βγήκαν από το αυτοκίνητο και έτρεξαν για να γλιτώσουν από το μένος του πατέρα τους.

Η 9χρονη δεν τα κατάφερε και πυροβολήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Ο 14χρονος γιος του κατάφερε προσωρινά να διαφύγει σε ανοιχτό χώρο απέναντι από το σπίτι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη και έπεσε επίσης νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως σε σχέση με τα παιδιά. Πρόσφατα εκδόθηκαν και διατάγματα για την επιμέλειά τους.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών