Βούτσης: Δεν δικαιολογείται να συνεχιστεί το καθεστώς διαθεσιμοτήτων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βούτσης: Δεν δικαιολογείται να συνεχιστεί το καθεστώς διαθεσιμοτήτων

14:09 | 16/6/14
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm απάντησε, μεταξύ άλλων, και στο ερώτημα για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων κι αν τελικά προκρίθηκε μία λύση που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

«Δεν ξέρω τι τους ικανοποίησε, το θέμα είναι ότι είναι προφανέστατο πως αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε ριζοσπαστική τομή σε σχέση με τα μέχρι τώρα. Δηλαδή, δεν δικαιολογείται από πουθενά, ούτε από αριθμούς, ούτε από τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, να συνεχιστεί το καθεστώς διαθεσιμοτήτων και κινητικότητας με ορίζοντα απολύσεις, δεσμεύσεις για 15.000 κ.λπ», τόνισε ο κ. Βούτσης.

Και πρόσθεσε: «Αυτά είναι εκτός τόπου και χρόνου, εφόσον η ανεργία έχει μείνει σε τέτοια ποσοστά και εφόσον είναι σαφέστατο ότι οι δεσμεύσεις που αυτοί είχαν πάρει για την απομείωση του προσωπικού στο δημόσιο έχουν ικανοποιηθεί –με την έννοια των συνταξιοδοτήσεων- πολύ περισσότερο απ’ ότι ζήταγαν ακόμη και οι δανειστές. Αυτά τα στοιχεία τα ξέρουμε και από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη στη διαρκή επιτροπή. Άρα είναι στα όρια ιδεολογικού ταλιμπανισμού, επιτρέψτε μου την έκφραση. Δεν δικαιολογούνται αυτά».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών