Επανεμφάνιση Χατζηδάκη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επανεμφάνιση Χατζηδάκη

20:36 | 2/7/14
Η πρώτη δημόσια παρέμβαση του Κωστή Χατζηδάκη μετά τον ανασχηματισμό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 8/7 σε εκδήλωση που διοργανώνει «Το Δίκτυο» της Άννας Διαμαντοπούλου για την διαχείριση του ελληνικού χρέους...

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης ( εκτός από την Άννα Διαμαντοπούλου) ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Πάνος Τσακλόγλου.

Ο κ. Χατζηδάκης αμέσως μετά την έξοδό του από την κυβέρνηση, απέφυγε τις δηλώσεις και τις διαρροές και περιορίστηκε στο να στείλει έναν απολογισμό του έργου του στους βουλευτές και τους ψηφοφόρους του.

Στο διάστημα αυτό προχώρησε στην ανασυγκρότηση του πολιτικού γραφείου του και είδε αρκετό κόσμο από την Β’ Αθηνών. Τώρα θα αρχίσει να μιλάει περισσότερο στα ΜΜΕ και σχεδιάζει τις πολιτικές παρεμβάσεις του ως βουλευτής.

Δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα «αντάρτικο». «Εμένα δεν μου ταιριάζουν μικρόψυχες λογικές» λέει στους συνεργάτες του. «Ο Σαμαράς με τίμησε για δύο χρόνια ως υπουργό του, δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό».

Ο Χατζηδάκης αναμένεται και ως βουλευτής, να συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το έργο της κυβέρνησης και θέλει η φωνή του να αθροίζεται σταθερά μαζί με όσες προωθούν τις μεταρρυθμίσεις και λειτουργούν ως αντίβαρο στις σειρήνες του λαϊκισμού.

Πιστεύει ότι παρά τις παλινωδίες και τις πιέσεις από το εσωτερικό η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα εγκαταλείψει τις μεταρρυθμίσεις που άλλωστε αποτελούν ένα προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού.

Όσο για τη φυσιογνωμία της ΝΔ. ο Χατζηδάκης θεωρεί αυτονόητο ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη της χώρας. «Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να περιορίσουμε τους ορίζοντες μας» λέει χαρακτηριστικά. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών