Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδης για την υπόθεση της PROTON BANK | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδης για την υπόθεση της PROTON BANK

19:21 | 2/7/14
Απορρίφθηκε το αίτημα να αναιρεθεί από τον Άρειο Πάγο το παραπεμπτικό βούλευμα...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει τελικά ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της PROTON BANK, μετά την απόρριψη του αιτήματος του να αναιρεθεί από τον Άρειο Πάγο το παραπεμπτικό βούλευμα.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλίωτης είπε «όχι» στον επιχειρηματία που ζητούσε να ασκηθεί αναίρεση στο υπ αριθμ. 695/2014 βούλευμά του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπετε σε δίκη μαζί 33 ακόμα άτομα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος και έτσι η υπόθεση προχωρά κανονικά.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση των θεωρούμενων επισφαλών δανειοδοτήσεων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να κατέληξαν σε εταιρείες συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη, αφορούν συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απάτη και απιστία.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαυρεντιάδη, αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 500.000 ευρώ, της απαγόρευση εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών