Ικανοποιημένος επέστρεψε ο Σπαρτιατικός από τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ικανοποιημένος επέστρεψε ο Σπαρτιατικός από τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

20:33 | 8/10/14

Ηχηρή ήταν η παρουσία του Σπαρτιατικού στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 3-4-5 Οκτωβρίου στον Αγ. Ανδρέα Αττικής, με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και το Δήμο Μαραθώνα

Η συμμέτοχη στη διοργάνωση υπήρξε εντυπωσιακή, ξεπερνώντας τα 340 παιδιά, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ηλικίας 8 έως 14 ετών από 42 σωματεία απήλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ποδήλατο.

Για το Σπαρτιατικό η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον Ηλία Γρηγόρη στα μίνι μικρά, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ η ομάδα συμμετείχε με 10 αθλητές και τους προπονητές Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σημαντική ήταν η στήριξη στην διοργάνωση και δυο Λακωνικών επιχειρήσεων, των χυμών “Λακωνία” και της biogreco - βιολογικά κοτόπουλα.

Με την Εθνική 4 σπαρτιατόπουλα

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας ανδρών-γυναικων κλήθηκε ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Στέλιος Αγγελίδης. Ο Αγγελίδης θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στα αγωνίσματα των σπριντ, στην διοργάνωση που θα γίνει στην μακρινή Γουαδελούπη στις 16-19 Οκτώβριου.

Επίσης, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας θα αγωνιστούν τρεις ακόμη αθλητές του Σπαρτιατικού στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου στην πόλη Νις της Σερβίας στις 11 και 12 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον έφηβο Νίκο Ζέγκλη και τους Δημήτρη Χριστάκο και Βασίλη Δημητρόπουλο στην κατηγορία παίδων.








Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών