Πάτρα: Οδήγησαν σε παραίτηση την Άννα Σπηλιωτακάρα από την Μέριμνα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Οδήγησαν σε παραίτηση την Άννα Σπηλιωτακάρα από την Μέριμνα

11:46 | 21/1/15
Πάτρα: Οδήγησαν σε παραίτηση την Άννα Σπηλιωτακάρα από την Μέριμνα
Με μία παραίτηση και την έμμεση απομάκρυνση από το ΔΣ του Εκπαιδευτικού Θεραπευτικού Κέντρου «ΜΕΡΙΜΝΑ» τεσσάρων μελών, χαρακτηρίζεται η νέα περίοδος για το συγκεκριμένο Ιδρυμα. Η μέχρι πρότινος πρόεδρος της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ» Αννα Σπηλιωτακάρα υπέβαλε την παραίτησή της επικαλούμενη μεν προσωπικούς λόγους αλλά μη κρύβοντας την πικρία της που δεν της δόθηκε ο χρόνος να ολοκληρώσει το έργο της.

Το παρασκήνιο των συγκεκριμένων εξελίξεων, που γνωστοποιήθηκαν ευρέως χθες με αφορμή την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ιδρύματος, φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί καιρό τώρα παρ' ότι η «ΜΕΡΙΜΝΑ» για πρώτη φορά μετά από χρόνια έφτασε να μην χρωστάει σε τρίτους και παράλληλα να έχει κάνει σημαντικά βήματα.

Τι συνέβη; ρωτήσαμε την κ. Σπηλιωτακάρα, η οποία απάντησε: «Τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια με τίμησαν με την πρόταση που μου έκαναν οι γονείς και την οποία αποδέχτηκα ευχαρίστως. Πιστεύω ότι το διάστημα αυτό που ήμουν στην προεδρία του Ιδρύματος πρόσφερα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τα παιδιά της ''ΜΕΡΙΜΝΑΣ''. Υπάρχουν ορισμένα θέματα τα οποία δεν μπόρεσα να τα ξεπεράσω».

Κληθείσα να γίνει πιο συγκεκριμένη, μας είπε: «Είχαμε προγραμματίσει μία ωραία πορεία για τη ''ΜΕΡΙΜΝΑ'' με το μέχρι τώρα ΔΣ, του οποίου οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες γι' αυτό και είχαμε αποτελέσματα. Φαίνεται όμως ότι υπήρχαν κάποιες αντιρρήσεις τους τελευταίους μήνες. Οπως είναι αυτονόητο όταν κανείς δεν βρίσκεται σ' ένα περιβάλλον αρμονικό, ήσυχο με μία συνεννόηση χωρίς συλλογική προσπάθεια δεν μπορεί να πετύχει. Θεώρησα πλέον ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, πάντα προς όφελος των παιδιών, και παρά την επανατοποθέτησή μου από τον δήμαρχο τον κ. Πελετίδη, ανακοίνωσα ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να παραμείνω».

«Το ξέρουν όλοι ότι ήθελα να μου δοθεί ο χρόνος να ολοκληρώσω αυτό που ήθελα. Από τη στιγμή όμως που δεν θεωρούμε απαραίτητος συντελεστής για να φτάσουμε μέχρι την ανάπτυξη όπως επιβάλλει σε κάθε άνθρωπο η αξιοπρέπειά του, υπέβαλα την παραίτησή μου» κατέληξε.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών