Πολιτική εκδήλωση της Έλενας Κονιδάρη- Αντωνοπούλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πολιτική εκδήλωση της Έλενας Κονιδάρη- Αντωνοπούλου

21:53 | 22/1/15
Πολιτική εκδήλωση της Έλενας Κονιδάρη- Αντωνοπούλου
Η στήριξη και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην υποψήφια βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ., Έλενα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ίδια και στέλνει μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας. Αυτό αποδείχτηκε με συγκινητικό τρόπο, στην πολιτική εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα «Σεμέλη».

Η υποψήφια βουλευτής, στη διάρκεια της ομιλίας της, διαβεβαίωσε τους πολίτες «με «πυξίδα» την Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία θα οδηγήσει με υπευθυνότητα και σταθερότητα την Ελλάδα στην επόμενη μέρα, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το αύριο της πατρίδας μας μέσα στην Ευρώπη, με ευκαιρίες για όλους, με ρόλο πρωταγωνιστικό, όχι απομονωμένη και ευάλωτη.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν ψηφίζουμε για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας μας. Αποφασίζουμε για το Αύριο της Ελλάδος, για το μέλλον των παιδιών μας.

Γι' αυτό η ψήφος του καθενός και της καθεμιάς σας δεν είναι μόνο κρίσιμη.
Είναι αναγκαία!».

Η κα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου έκανε σύντομη αναφορά στα έργα που έγιναν τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Αχαΐα, αλλά και σε όλες τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που ανελήφθησαν, επισημαίνοντας ότι «η Αχαΐα έχει προοπτικές ανάπτυξης. Ο Νομός μας μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην Ελλάδα της επόμενης ημέρας και αυτό λέω συνεχώς στις επαφές που έχω και με τους πολίτες. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο για να το διεκδικήσουμε δυναμικά.

Η κυβέρνηση παρά την οικονομική κρίση ενέταξε και υλοποίησε μεγάλα έργα αλλάζοντας το τοπίο, οικονομικά και κοινωνικά στην Αχαΐα».

Κλείνοντας την ομιλία της, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης, λέγοντας «η Ελλάδα, η συνέπεια, η ελπίδα, η αλήθεια και η ευθύνη είναι γένους θηλυκού. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να παλέψουμε για όλα αυτά που δικαιούμαστε. Ζητώ τη στήριξή σας ως Νέα Επιλογή για να έχουμε Νέα Προοπτική.

Ζητώ έναν από τους τρεις σταυρούς, ώστε και η δική μου φωνή να γίνει δημόσιο βήμα διεκδίκησης για ό,τι αγωνιζόμαστε και πιστεύουμε. Και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα όπως με ξέρετε. Με ειλικρίνεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Μετά την ομιλία της, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας ανέπτυξε έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με τον κόσμο, ο οποίος εξέφρασε την απόφασή του να της δώσει τη δύναμη για να συνεχιστεί η διαδρομή τους πιο παραγωγική και δημιουργική.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών