Η μοριοδότηση των 165 υποψηφίων διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η μοριοδότηση των 165 υποψηφίων διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

12:36 | 6/6/15
h-moriodothsh-twn-165-ypopshfiwn-dieuthyntwn-prwtobathmias-ekpaideushs-axaias

Στους 165 ανέρχονται οι υποψήφιοι διευθυντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας για τα 115 Δημοτικά Σχολεία Γενικής Αγωγής και τα 4 Δημοτικά Σχολεία Ειδικής Αγωγής

Η πρώτη φάση της επιλογής, που αφορά τη μοριοδότηση των υποψηφίων βάσει των αντικειμενικών μορίων, ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η δεύτερη και τελική φάση, όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, θα εξελιχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, με τους συλλόγους διδασκόντων να δίνουν τη θετική ή την αρνητική τους ψήφο στους υποψηφίους διευθυντές της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετούν.

Σύμφωνα με τον νέο τρόπο επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, οι διευθυντές σχολείων θα επιλέγονται με βάση τη διοικητική και τη διδακτική εμπειρία τους, την παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτισή τους (σε ποσοστό 67% επί της συνολικής μοριοδότησης), καθώς και τη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου στο οποίο επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα (σε ποσοστό 33% επί της συνολικής μοριοδότησης).

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» δημοσιεύει σήμερα τον πίνακα μοριοδότησης των υποψηφίων διευθυντών με αλφαβητική σειρά. Συγκεκριμένα η υπηρεσιακή κατάσταση και η διοικητική και καθοδηγητική εμπειρία βαθμολογούνται έως 124 μονάδες. Η επιστημονική και παιδαγωγική συγκρότηση (πτυχία, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, ξένες γλώσσες, μετεκπαιδεύσεις κ.ά.) βαθμολογούνται έως 11 μονάδες ανάλογα με τα προσόντα που έχει ο κάθε υποψήφιος.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών